Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

      Comments Off on Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Ma kezdődik a Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán, amelynek három napja alatt öt helyszínen koncertekkel, kiállításokkal, kézműves vásárokkal, gyermekprogramokkal várják a látogatókat.

    A vár és az Öreg-tó körül zajló háromnapos rendezvényen fellép Chris Lake brit DJ és producer. A hazai előadók közül többek között a Vad Fruttik, a Magna Cum Laude, Palya Bea és Szokolay Dongó Balázs, az Anna and the Barbies, a Benkó Dixieland Band és Harcsa Veronika koncertjeit élvezheti a fesztivál közönsége.
A gyermekeknek kézműves foglalkoztatót rendeznek be, tizenkét helyszínre vidámparki eszközöket telepítettek, melyek térítésmentesen vehetők igénybe, 14 év alatt pedig belépőt sem kell váltani a rendezvényre.
A fesztivál alatt rendezik meg a 88. Bélyegnapot és a Hunfila 2015 Tata elnevezésű nemzetközi bélyegkiállítást, melyen tíz ország vesz részt. A bélyegnap pénteki megnyitóján adják át 2014 legszebb magyar bélyegének tervezői és kivitelezői díját.
Szombaton műrepülő-bemutató, regatta- és sárkányhajó-verseny, valamint tűzijáték helyszíne lesz az Öreg-tó. A fesztivál karszalagjával nyitva tartási időben minden tatai múzeum ingyenesen látogatható. A rendezvényről további információk a www.vizzenevirag.hu honlapon olvashatók.