Magzati szívhangfigyelő

Legjobb szívhangfigyelő

jó magyar áru kép

Miért és mire jó a magzati szívhangfigyelő?

Amikor kiderül, hogy kisbabát vársz, az első ultrahangra körülbelül 6-8 hetes korban kerül sor. Vannak olyan kismamák, akiknél már a várandósság 6. hetében hallható szívhang, de akkor sem kell kétségbe esni, hogyha még ez a pillanat nem jött el. A fejlődésben lévő magzatunk szíve 6 hetes korban kezd el dobogni. Az, hogy milyen hamar válik hallhatóvá a kisbabád szívverése jelentősen befolyásolja, az, hogy te milyen súllyal kezdted el a várandósságod, illetve az is, hogy a magzat a méhen belül hol helyezkedik el.

Minden ultrahangod során az orvosoddal megfogjátok keresni a kisbabád szívhangját, ami felemelő és megható érzés lesz számodra, és alig várod majd a következő vizsgálatot.
A mai fejlett világban már nem csak kórházi körülmények között hallgathatod kisbabád szívverését. Szinte minden bababoltban, illetve online is vásárolhatsz otthoni magzatfigyelőt, amelyet a hasadra rögzíthetsz és egy fülhallgatóhoz csatlakoztatva hallgathatod a kisbabád szívverését, de akár a mocorgását és a csuklását is észre lehet venni. Ezek a hangok felvehetőek és a későbbiekben vissza is hallgathatóak.

Ha a család nem tud veled ultrahangvizsgálatra menni, ők is részesei lehetnek ennek a csodának. Bármilyen krémmel, vagy akár egy kis vízzel is használható a kis gépezet, nem kell hozzá speciális ultrahang gélt vásárolni.

Fontos leszögezni, hogy ezek a kis készülékek nem helyettesítik a folyamatos várandós gondozáson való részvételt, illetve ha bármilyen kérdése merülne fel a szívhang kapcsán, keresse fel kezelőorvosát, védőnőjét.

AngelSounds JPD -100S (mini) magzati szívhangfigyelő

  • A magzat szívverése fülhallgatón keresztül hallható
  • Kórházi referenciákkal rendelkezik
  • A készülék elemmel működik
  • Általában a várandósság 16. hetétől használható, de van aki már korábban is megtalálja a magzat szívhangját

AngelSounds JPD- 200S magzati szívhang figyelő

  • A magzat szívverése fülhallgatón keresztül hallható
  • Kórházi referenciákkal rendelkezik
  • A készülék elemmel működik
  • Általában a várandósság 16. hetétől használható, de van, aki már korábban is megtalálja a magzat szívhangját
  • Okos telefonnal is használható

Pihenőszék – Ringatószék Árak

Bo Jungle B-Portable Swing csillagos

ZOPA Happy Tropical Grey

Kinderkraft Smartfun 0-12m