Szundikendő – Alvókendő

Legjobb szundikendők, alvókendők

kép

A mai világban szinte minden területen hatalmas választékkal állunk szemben. Így van ez az alvókendők kínálatában is. A különböző cégek, kisvállalkozók, stb. sorra halmozzák el a kismamákat, újdonsült édesanyákat a különbözőbbnél különbözőbb formájú, anyagú, méretű dizájnokkal, így nem olyan egyszerű a választás.

Az is lehet, hogy gyermekünk elsőre nem is fogja szeretni, ilyenkor érdemes más fajtával próbálkozni, úgy is az lesz a legmegfelelőbb, amit a kisbabánk választ ki magának. Ha már megvan a telitalálat, akkor érdemes abból kettőt, de akár hármat is vásárolni, hiszen egy ilyen kendő sokáig végigkíséri gyermekünk életét, így hogy ha elhagynánk vagy tönkremenne, akkor tudunk mihez nyúlni, hogy gyermekünk ne legyen vigasztalhatatlan. Gyermekünk ahogy egyre nagyobb, fokozatosan fogja elhagyni a “társát”, de fontos megemlítenünk, hogy ha már túl idősnek, nagynak is gondoljuk a “nyúnyózáshoz” csemeténket, ne erőltessük, hogy hagyja el azt.

Az alvókendő kiválasztásánál fontos szempont, mint ahogyan az minden gyermekholminál is jelentős szerepet játszik, hogy megbízható helyről és jó alapanyagból készültet vásároljunk, hiszen gyermekünk egészsége az elsődleges szempont. Nem mellesleg az sem válik hátrányára, ha bírja a mosást, hiszen gondoljunk bele, hogy például 3 év alatt hányszor kell kimosnunk ezt a szundikendőt.

Ne csak a testiségekről beszéljünk, hanem a szundikendő lelki segítségéről is. Nem csak gyermekünket fogja teljesen magával ragadni, hanem mi is kötődni fogunk hozzá.

A kendő segítségével megőrizhetjük gyermekünk lelki egészségét, illetve az elmére is fejlesztően hat, a tanulás könnyebben megy vele. A gyermek megtanulja mi az hogy “osztoszkodni” valakivel, mert bizony a kendővel majd szívesen osztja meg tárgyait, megtanulja, hogy milyen gondoskodni valakiről.
Összességében elmondható, hogy egy ilyen szundikendő hasznos kiegészítője lehet a babakelegye csomagunknak.

Pihenőszék – Ringatószék árak

Bo Jungle B-Portable Swing csillagos

ZOPA Happy Tropical Grey

Kinderkraft Smartfun 0-12m