Elektromos egykerekű

Ha valami igazán különlegesre vágysz és szereted azt, amikor mindenki utánad fordul, amikor te épp egy éles kanyart veszel az újonnan vásárolt csodakütyüddel, akkor az elektromos egykerekűvel garantáltan leveszel majd mindekit a lábáról.. a szó átvitt értelmében. A különleges járművekben az a legjobb, hogy az összes elektromos jármű közül a legmobilisabbak, hiszen akár pillanatok alatt megfordulhatsz helyben vele, vagy vehetsz be hajmeresztő kanyarokat, igazi motor gp-sként bedőlve. Bár valószínűleg ebből a termékért nem a nyugdíjas korosztály veri le a polcokat, attól függetlenül egy teljesen elsajátítható irányítású és minden szempontból cool járműről beszélhetünk. A legfontosabb szempontok a vásárlás során a töltési idő, hatótáv, összeszerelési minőség és végsebesség, hiszen ezekből legalább egy közepes szintet hoznia kell a választott terméknek, hogy zavartalan legyen az elektromos egykerekűzés. Bár ezek az egykerekű járművek akár 30km/h sebességgel is képesek száguldani, azért javasoljuk az elővigyázatos közlekedés érdekében az átlagos 15km/h sebességgel való közlekedést. Ha imádod a futurisztikus járműveket, melyeket számtalan akció filmben látni, akkor garantáltan jó érzés lesz neked egy ilyen egykerekűre felpattanni, majd lelépni a közeli parkba egy jó frissítő gurulásra.

Ha még nem vagy gyakorlott, érdemes egy olyan modellt választani, melyben található dőlésérzékelő és kiegyensúlyozó rendszer, mely azonnal jelez auditív és vizuális úton is, ha esetleg nem megfelelően kezeled a járművet. Ez rengeteg kezdő baki megelőzésében segíthet és később hálás leszel érte. A különleges járműben mindenképp az utazási élményt emelnénk ki, hiszen úgy közlekedhetsz akár egy jövőből érkezett akrobata, úgy, hogy nem kell elsajátítsd a valódi egykereküzés nehézségeit.

Ajánljuk az egykerekűt akkor is, ha nyaraláshoz szeretnél egy egyedi járművet használni, hiszen könnyedén felpattanhatsz vele a vonatra, vagy bepakolható az autó csomagtartójában majd az adott városban az egyekerekű által könnyen megoldhatod a városi túrákat, nem mellesleg egy környezettudatosabb úton, elektromos meghajtással. Ha belföldi várostrippet tervezel, mindenképp ajánljuk az alábbi összefoglalókat, hogy ne maradj le a legjobb látnivalókról: